KTI on suomalaista kiinteistöalaa palveleva asiantuntijaorganisaatio, joka tuottaa informaatio- ja asiantuntijapalveluja kiinteistöliiketoiminnan kaikkien keskeisten prosessien johtamiseen. Perustehtävämme on tuottaa palveluja, jotka parantavat asiakkaidemme kiinteistöliiketoiminnan kilpailukykyä ja tuottavuutta. KTI:n asiakkaita ovat merkittävät Suomessa toimivat kiinteistösijoittajat, -kehittäjät, managerit, alan palveluyritykset sekä julkisen sektorin kiinteistöorganisaatiot. Noin 20 henkilöä työllistävä toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa.

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen assistenttia informaatiopalvelujemme projektitiimeihin.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan, jossa pääset osallistumaan Vuokravertailupalvelun ja mahdollisesti muidenkin tietopalvelujemme tuottamiseen. Lisätietoja palveluista löydät täältä. Työtehtävät sisältävät asiakkailta kerättävien vuokratietoaineistojen käsittelyä, tunnuslukujen laskentaa ja raportointia.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää tarkkuutta sekä MS Office -sovellusten (Excel, Word, PowerPoint) erinomaista hallintaa. Soveltuva koulutustausta on esimerkiksi kiinteistötalous tai tilastotiede. Etsimme ensisijaisesti kokopäiväistä tekijää, mutta osa-aikaisuuskin voi tulla kyseeseen. Työn kesto on noin kolme kuukautta (syys-marraskuu).

Lisätietoja tehtävästä antaa Matti Heiskanen, puh. 040 832 6698. Hakemukset ansioluetteloineen voi toimittaa osoitteeseen matti.heiskanen(a)kti.fi. Viimeinen hakupäivä on torstai 16.8.

×