KTI on suomalaista kiinteistöalaa palveleva asiantuntijaorganisaatio, joka tuottaa informaatio- ja asiantuntijapalveluja kiinteistöliiketoiminnan kaikkien keskeisten prosessien johtamiseen. Perustehtävämme on tuottaa palveluja, jotka parantavat asiakkaidemme kiinteistöliiketoiminnan kilpailukykyä ja tuottavuutta. KTI:n asiakkaita ovat merkittävät Suomessa toimivat kiinteistösijoittajat, -kehittäjät, managerit, alan palveluyritykset sekä julkisen sektorin kiinteistöorganisaatiot. Noin 20 henkilöä työllistävä toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa.

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen assistenttia informaatiopalvelujemme projektitiimeihin.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan, jossa pääset osallistumaan Kiinteistöindeksi- ja Vuokravertailupalvelujen tuottamiseen. Lisätietoja palveluista löydät täältä. Työtehtävät sisältävät asiakkailta kerättävien kiinteistösijoitus- ja vuokratietoaineistojen käsittelyä, tunnuslukujen laskentaa ja raportointia.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää tarkkuutta sekä MS Office -sovellusten (Excel, Word, PowerPoint) erinomaista hallintaa. Soveltuva koulutustausta on esimerkiksi kiinteistötalous tai tilastotiede. Etsimme ensisijaisesti kokopäiväistä tekijää, mutta osa-aikaisuuskin voi tulla kyseeseen. Työn kesto on noin neljä kuukautta (helmi-toukokuu).

Lisätietoja tehtävästä antaa Matti Heiskanen, puh. 040 832 6698. Hakemukset ansioluetteloineen voi toimittaa osoitteeseen matti.heiskanen(a)kti.fi. Viimeinen hakupäivä on sunnuntai 21.1.

×