KTI on suomalaista kiinteistöalaa palveleva asiantuntijaorganisaatio, joka tuottaa informaatio- ja asiantuntijapalveluja kiinteistöliiketoiminnan kaikkien keskeisten prosessien johtamiseen. Perustehtävämme on tuottaa palveluja, jotka parantavat asiakkaidemme kiinteistöliiketoiminnan kilpailukykyä ja tuottavuutta. KTI:n asiakkaita ovat merkittävät Suomessa toimivat kiinteistösijoittajat, -kehittäjät, managerit, alan palveluyritykset sekä julkisen sektorin kiinteistöorganisaatiot. Noin 20 henkilöä työllistävä toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa.

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen kahta dataosaajaa informaatiopalvelujemme projektitiimeihin.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan, jossa pääset osallistumaan eri tietopalvelujemme tuottamiseen. Lisätietoja palveluista löydät täältä. Työtehtävät sisältävät asiakkailta kerättävien aineistojen käsittelyä, tunnuslukujen laskentaa ja raportointia.

Toivomme sinulta huolellista ja pitkäjänteistä työskentelyotetta sekä Excelin erinomaista hallintaa. Muiden datatyökalujen (esim. SQL ja Power BI) osaaminen on plussaa. Intohimoinen suhtautuminen dataan ja sen jalostamiseen informaatioksi lasketaan niin ikään eduksi. Ja jos tykkäät työtä tehdessäsi miettiä, miten asiat voisi tehdä fiksummin (teknologiaa hyödyntäen), pääset varmasti vaikuttamaan jatkuvaan prosessikehitystyöhömme.

Soveltuva koulutustausta on esimerkiksi kiinteistötalous, tilasto- tai tietojenkäsittelytiede. Etsimme ensisijaisesti kokopäiväistä tekijää, mutta osa-aikaisuuskin voi tulla kyseeseen. Työn kesto on noin kolme kuukautta (syys-marraskuu).

Lisätietoja tehtävästä antaa Matti Heiskanen, puh. 040 832 6698. Hakemukset ansioluetteloineen voi toimittaa osoitteeseen matti.heiskanen(a)kti.fi. Viimeinen hakupäivä on torstai 13.8.2020.

×