KTI on suomalaista kiinteistöalaa palveleva asiantuntijaorganisaatio, joka tuottaa informaatio- ja asiantuntijapalveluja kiinteistöliiketoiminnan kaikkien keskeisten prosessien johtamiseen. Perustehtävämme on tuottaa palveluja, jotka parantavat asiakkaidemme kiinteistöliiketoiminnan kilpailukykyä ja tuottavuutta. KTI:n asiakkaita ovat merkittävät Suomessa toimivat kiinteistösijoittajat, -kehittäjät, managerit, alan palveluyritykset sekä julkisen sektorin kiinteistöorganisaatiot. Noin 20 henkilöä työllistävä toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa.

Haemme toimistoassistenttia osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Toimenkuvaan kuuluvat avustavat toimistoassistentin tehtävät, kuten kokous- ja tapahtumajärjestelyt, vieraiden vastaanotto ja opastus, matkavarausten ja tilausten hoito, juoksevat asiat sekä erilaiset KTI:n palveluiden tuottamiseen liittyvät avustavat tehtävät.

Tarjoamme osa-aikaisen työsuhteen syksylle 2018. Työsuhdetta on mahdollista jatkaa tämän jälkeen sopimuksen mukaan. Viikkotuntimäärä on sopimuksen mukaan keskimäärin 10–15 tuntia viikossa.

Hakijalta edellytämme:

  • työkokemusta assistentin tehtävistä
  • vahvaa tietoteknistä osaamista (mm. Microsoft Office -ohjelmat)
  • positiivista, energistä ja iloista työasennetta
  • kykyä ilmaista itseään sekä suullisesti että kirjallisesti suomen ja englannin kielillä
  • oma-aloitteisuutta, paineensietokykyä sekä joustavuutta sopeutua pienen ja dynaamisen organisaation muuttuviin tilanteisiin
  • kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että työyhteisön aktiivisena jäsenenä.

Toteutamme työssämme KTI:n henkilöstön määrittelemiä arvoja, jotka ovat arvo asiakkaalle, luotettavuus, jatkuva kehittyminen, sitoutuminen ja kannustaminen. Tule mukaan osaavaan joukkoomme!

Vapaamuotoiset hakemukset pyydämme lähettämään perjantaihin 24.8.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen kti(a)kti.fi. Mahdolliset tiedustelut voi lähettää sähköpostitse samaan osoitteeseen. Aloitamme haastattelut viikolla 34. Tehtävä alkaa sopivan henkilön löydyttyä elokuun lopussa tai syyskuun alkupuolella.

×