KTI Kiinteistötieto Oy on suomalaista kiinteistöalaa palveleva asiantuntijaorganisaatio, joka tuottaa informaatio-, tutkimus- ja asiantuntijapalveluja kiinteistöliiketoiminnan johtamisen moninaisiin tarpeisiin. KTI:n markkinatietokannat kattavat informaatiota mm. kiinteistösijoitusten tuotoista, toimitila- ja asuinkiinteistöjen vuokrista ja ylläpitokustannuksista sekä markkinoiden transaktioista. KTI:n asiakkaita ovat kaikki merkittävät kiinteistösijoittajat, toimitilojen käyttäjät, julkisen sektorin kiinteistöorganisaatiot sekä kiinteistöalan management- ja asiantuntijapalveluyritykset. Noin 20 henkilöä työllistävä toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa.

Haemme assistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen

Toimenkuvaan kuuluvat monipuoliset toimisto- ja taloushallinnon tehtävät, kuten esimerkiksi myyntilaskutus ja myyntisopimusten laadinta, asiakasjärjestelmän pääkäyttö ja ylläpito, avustavat viestintätehtävät, kokous- ja tapahtumajärjestelyt, toimiston käytännön asioiden hoito sekä KTI:n palveluiden tuottamiseen liittyvät avustavat tehtävät.

Työsuhde on noin puolentoista vuoden mittainen määräaikainen äitiysvapaan sijaisuus keväälle 2022 asti. Työsuhdetta on mahdollista jatkaa tämän jälkeen sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Tehtävä alkaa sopivan henkilön löydyttyä joulukuussa tai tammikuun alkupuolella.

Hakijalta edellytämme:

  • työkokemusta vastaavista assistentin tehtävistä
  • vahvaa tietoteknistä osaamista (mm. Microsoft Office -ohjelmat) sekä innokkuutta oppia uusien järjestelmien käyttöä
  • positiivista, energistä ja iloista työasennetta
  • kykyä ilmaista itseään sekä suullisesti että kirjallisesti suomen ja englannin kielillä
  • oma-aloitteisuutta, paineensietokykyä sekä joustavuutta sopeutua pienen ja dynaamisen organisaation muuttuviin tilanteisiin
  • kykyä työskennellä vastuullisesti, aktiivisesti ja itsenäisesti

Toteutamme työssämme KTI:n henkilöstön määrittelemiä arvoja, jotka ovat arvo asiakkaalle, luotettavuus, jatkuva kehittyminen, sitoutuminen ja kannustaminen. Tule mukaan osaavaan joukkoomme!

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV:n pyydämme lähettämään sähköpostitse 29.11. mennessä osoitteeseen cecilia.hokkanen(a)kti.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa talous- ja henkilöstöpäällikkö Cecilia Hokkanen maanantaista 23.11. alkaen, yhteydenotot cecilia.hokkanen(a)kti.fi tai puh. 0400 649 487.

×