Haemme Business Intelligence -asiantuntijaa monipuolisiin palvelukehitystehtäviin

KTI on suomalaista kiinteistöalaa palveleva asiantuntijaorganisaatio, joka tuottaa informaatio- ja asiantuntijapalveluja kiinteistöliiketoiminnan keskeisten prosessien johtamiseen. Perustehtävämme on tuottaa palveluja, jotka parantavat asiakkaidemme kiinteistöliiketoiminnan kilpailukykyä ja tuottavuutta. KTI:n asiakkaita ovat merkittävät Suomessa toimivat kiinteistösijoittajat, -kehittäjät, managerit, alan palveluyritykset sekä julkisen sektorin kiinteistöorganisaatiot. Olemme noin 20 henkilön työyhteisö, jossa töitä tehdään tiimin asiantuntemukseen ja tiiviiseen yhteistyöhön panostaen. Toimipisteemme sijaitsee Helsingin keskustassa, ja tarjoamme joustavat mahdollisuudet monipaikkaiseen työhön. 

 

Tarjoamme 

Tiimissämme on paikka Business Intelligence -asiantuntijalle. Yhdessä tiimin kanssa kehität ja ylläpidät informaatiopalvelujemme ytimessä olevia integraatio-, ETL-, tietovarasto- ja tietoallas- sekä analytiikka- ja raportointiratkaisuja (esim. KTI Online). Ratkaisut mahdollistavat palvelujen tarjoamisen asiakkaiden käyttöön tehokkaasti ja tarkoituksenmukaisesti. Työskentelet yhteistyössä KTI-asiantuntijoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.  

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä, joissa pääset mukaan kehittämään ja digitalisoimaan palvelujamme ja tukemaan strategiamme toimeenpanoa. Ehkä fokuksesi on erityisesti ETL-kehitys- tai data engineer -tehtävissä, mutta toimenkuvasi sovitetaan osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti. Meille on tärkeää ylläpitää jatkuvaa oppimista ja kannustamme aktiivisesti asiantuntijoitamme kehittymään. 

  
Etsimme 

Sinulla on halua ja kykyä ymmärtää asiakaslähtöisesti liiketoiminnan tarpeita ja suunnitella sekä toteuttaa niitä tukevia digitaalisia informaatiopalveluja. Olet jo mielellään ehtinyt hankkia työkokemusta vastaavista tehtävistä tai sitten sovellut tehtävään koulutuksesi kautta. Intohimoinen suhtautuminen dataan ja sen jalostamiseen informaatioksi auttaa onnistumaan tehtävässä. Jos et tyydy asioiden nykytilaan vaan haluat tehdä asiat fiksummin, pääset myös varmasti vaikuttamaan palvelukehitysmenetelmiemme jatkuvaan parantamiseen. 

 

Uudelta asiantuntijaltamme odotamme:  

  • kehitysosaamista yhdestä tai useammasta seuraavasta osa-alueesta: ETL (esim. T-SQL, SSIS), SQL-tietokantojen suunnittelu ja ylläpito, Microsoft Azure (Data Lake, Data Factory, Synapse) 
  • lisäksi katsomme eduksi kokemuksen seuraavilta osa-alueilta: analytiikka-/raportointiohjelmistot (esim. Power BI, SQL Server Reporting Services), API-ratkaisut, tekoäly (koneoppiminen, luonnollisen kielen analyysi), paikkatietoratkaisut (Esri ArcGIS, QGIS) 

 

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja sopimuksen mukaan. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteeseen matti.heiskanen(at)kti.fi. Hakuaika päättyy 27.6.2021. Lisätietoja tehtävästä saat Matilta: 040 832 6698, matti.heiskanen(at)kti.fi.  

×