Skip to content

Kauppakeskusjohtamisen ja -sijoittamisen tunnusluvut -vertailu yhdistyksen juhlaseminaarissa

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Kauppakeskusjohtamisen ja -sijoittamisen tunnusluvut -vertailu on esillä Suomen Kauppakeskusyhdistyksen juhlaseminaarissa keskiviikkona 22.10.2014.

Vertailu on Kauppakeskusyhdistyksen ja KTI:n yhteisesti kehittämä. Tavoitteena on lisätä tietoa kauppakeskusten merkityksestä ja roolista vähittäiskaupassa sekä tuottaa lisäarvoa operatiiviseen ja strategiseen johtamiseen luotettavan markkinatiedon ja benchmarkingin avulla. KTI:n vertailupalvelu kattaa mm. kauppakeskusten myynnit, kävijät, keskimääräiset vuokrat, vuokran osuuden liikevaihdosta (OCR) sekä ylläpitokustannukset.

Seminaarissa ovat esillä tuoreet tiedot kauppakeskusten myyntien ja kävijämäärien kehityksestä. Vertailun tiedot ovat 27 kauppakeskuksesta, mikä vastaa pinta-alalla mitattuna noin 40 prosenttia kauppakeskusmarkkinasta. Lisäksi seminaarissa kuvataan vertailun tavoitteet, osa-alueet sekä tulevaisuuden suunnitelmat.

JUHLASEMINAARIN OHJELMA

Lisätietoa vertailusta:

  • Riitta Lahtinen, puh. 040 547 1488, riitta.lahtinen(a)kti.fi

Tilaa uutiskirje

    Saat tuoreimmat uutisemme suoraan sähköpostiisi. Tilaamalla uutiskirjeen annat KTI:lle suostumuksesi yhteystietojesi säilyttämiseen ja käsittelyyn. Sinulla on mahdollisuus poistua postituslistaltamme milloin haluat. Voit tutustua henkilötietojen käsittelyperiaatteisiimme asiakas- ja sidosryhmärekisteriselosteestamme.