Skip to content

Kauppakeskusjohtamisen ja -sijoittamisen tunnusluvut -vertailu yhdistyksen juhlaseminaarissa

Kauppakeskusjohtamisen ja -sijoittamisen tunnusluvut -vertailu on esillä Suomen Kauppakeskusyhdistyksen juhlaseminaarissa keskiviikkona 22.10.2014.

Vertailu on Kauppakeskusyhdistyksen ja KTI:n yhteisesti kehittämä. Tavoitteena on lisätä tietoa kauppakeskusten merkityksestä ja roolista vähittäiskaupassa sekä tuottaa lisäarvoa operatiiviseen ja strategiseen johtamiseen luotettavan markkinatiedon ja benchmarkingin avulla. KTI:n vertailupalvelu kattaa mm. kauppakeskusten myynnit, kävijät, keskimääräiset vuokrat, vuokran osuuden liikevaihdosta (OCR) sekä ylläpitokustannukset.

Seminaarissa ovat esillä tuoreet tiedot kauppakeskusten myyntien ja kävijämäärien kehityksestä. Vertailun tiedot ovat 27 kauppakeskuksesta, mikä vastaa pinta-alalla mitattuna noin 40 prosenttia kauppakeskusmarkkinasta. Lisäksi seminaarissa kuvataan vertailun tavoitteet, osa-alueet sekä tulevaisuuden suunnitelmat.

JUHLASEMINAARIN OHJELMA

Lisätietoa vertailusta:

  • Riitta Lahtinen, puh. 040 547 1488, riitta.lahtinen(a)kti.fi

Hae sivustolta

Viimeisimmät

KTI Kiinteistötieto

Parempi tietää kuin olettaa. KTI Kiinteistötieto on puolueeton kiinteistömarkkinoiden asiantuntija, joka auttaa asiakkaitaan onnistumaan.

Seuraa meitä