Skip to content

KTI Kiinteistötieto

Parempi tietää kuin olettaa. Palvelumme parantavat kiinteistöliiketoimintasi tuottavuutta ja kilpailukykyä.

Avaa ikkuna kiinteistötietoon

Puolueeton kiinteistömarkkinoiden asiantuntija

Me avaamme asiakkaillemme näkymän kiinteistötietoon, jonka avulla he voivat parantaa kiinteistöliiketoimintansa tuottavuutta. Tee valistuneempia päätöksiä datan avulla ja perusta liiketoimintasi faktoihin. 

KTI on luotettavan, kattavan ja ajantasaisen kiinteistömarkkinatiedon puolueeton lähde. Käytössämme ovat Suomen laajimmat kiinteistöalan tietokannat. 

Osaaminen

Yli 25 vuotta pitkäjänteistä kehittämistä. Olemme Suomen ainoa puolueetonta kiinteistömarkkinatietoa tarjoava taho. Meillä työskentelee noin 20 kiinteistöalaan erikoistunutta asiantuntjaa. Asiantuntemuksemme kattaa koko kiinteistöliiketoiminnan kentän.

Verkosto

Asiakkaitamme ovat merkittävät kiinteistösijoittajat, -kehittäjät sekä alan palveluyritykset. Aktiivinen asiakasyhteistyö takaa palvelujen lisäarvon ja jatkuvan kehittämisen. Kansainvälinen yhteistyöverkostomme on laaja.

Visio

Visionamme on korkealuokkaisesta informaatiosta ja asiantuntijuudesta tunnettu kiinteistömarkkina. Laadukas markkinatieto ja läpinäkyvyys parantavat Suomen kiinteistömarkkinoiden kilpailukykyä ja houkuttelevuutta.

Taustat

Omistajiamme ovat RAKLI, Suomen Kiinteistöliitto sekä yrityksen avainhenkilöt. Yhdessä omistajiemme kanssa tarjoamme alustan toimialan yhteiselle kehittämiselle ja vuoropuhelulle.

Tietoa, jota et saa muualta

Laaja tietokanta & systemaattinen prosessi

Tiedonkeruu

Tietokantamme perustuvat ainutlaatuiseen, kiinteistöjen omistajilta, managereilta ja käyttäjiltä kerättyyn kiinteistökohtaiseen tietoon. Kiinteistöalan tietokantamme on Suomen laajin.

Analysointi

Tuotamme tarkimman mahdollisen tason tunnusluvut ja analyysit tietojen luottamuksellisuuden sallimissa rajoissa. Noudatamme vakiintuneita, turvallisia ja systemaattisia prosesseja tiedon validoinnissa ja analysoinnissa.

Palvelut & raportointi

Vertailemme, analysoimme ja tutkimme kiinteistöliiketoiminnan kannattavuutta ja sen ajureita. Kehitämme jatkuvasti uusia palveluita ja parempia prosesseja yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Palvelumme

Saat meiltä kaikki palvelut kiinteistöliiketoimintasi tueksi. 

Asiantuntijapalvelut

Tilaustutkimuksia, markkina-analyyseja ja selvityksiä kiinteistöjohtamisen ja -sijoittamisen päätöksenteon tueksi.

Ota yhteyttä

Kerro meille kiinteistöliiketoiminnastasi, niin me kaivamme tarpeisiisi oikeat tiedot päätöksiesi tueksi. Kehitämme palvelujamme jatkuvasti asiakkaidemme tarpeista käsin.