Skip to content

KTI käynnistää kehityshankkeen kiinteistösijoittamisen ja -johtamisen yhteisen tietomallin määrittelemiseksi: tule mukaan!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Toteutamme osana KIRA-digi-ohjelmaa projektin, jossa määritämme yhteisen tietomallin kiinteistösijoittamisen ja -johtamisen keskeisille liiketoimintatiedoille. Määrittelyprojekti toteutetaan ympäristöministeriön rahoittamana. Tavoitteenamme on jatkaa hanketta syksyllä KIRA-digi-ohjelman kokeiluhankkeena, jossa rakennamme määritetyn tietomallin pohjalta rajapintoja järjestelmien välille valituille liiketoimintaprosesseille. Tietomalli ja rajapinnat helpottavat tiedon hallintaa ja liikkumista esimerkiksi kiinteistökauppa-, managerin vaihto- ja tietojärjestelmien uudistustilanteissa.  Tule mukaan kehittämään ja vaikuttamaan!

Lisätietoja hankkeesta: esittelymateriaali tai matti.heiskanen(at)kti.fi

Tilaa uutiskirje

    Saat tuoreimmat uutisemme suoraan sähköpostiisi. Tilaamalla uutiskirjeen annat KTI:lle suostumuksesi yhteystietojesi säilyttämiseen ja käsittelyyn. Sinulla on mahdollisuus poistua postituslistaltamme milloin haluat. Voit tutustua henkilötietojen käsittelyperiaatteisiimme asiakas- ja sidosryhmärekisteriselosteestamme.