Skip to content

Kuntien kiinteistöjen tunnusluvut ja niiden vertailu ja Asiakastyytyväisyysvertailu -palvelut käynnistyvät

KTI:n jo kolme kertaa toteuttamassa Kuntien kiinteistöjen tunnusluvut ja niiden vertailu -palvelussa verrataan koulu- ja päiväkotikiinteistöjen toteutuneita ylläpitokustannuksia, eko- ja energiatehokkuutta sekä tilankäytön tehokkuutta. Edellisessä vertailussa oli mukana Espoo, Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kokkola, Kotka, Pietarsaari, Riihimäki, Savonlinna, Tampere, Turku, Vaasa ja Vantaa. Toteutuneita kustannuksia, energiankulutusta ja tilankäytön tehokkuutta vertailtiin 500 koulu- ja 475 päiväkotikiinteistöstä. Tuleva vertailukierros käynnistyy tammikuussa 2015. Analysoinnissa on koulu- ja päiväkotikiinteistöjen vuoden 2014 toteumat. Kuntakohtaiset raportit koostavat keskeisten tunnuslukujen vertailun muihin kuntiin sekä omien kiinteistöjen analyysin. Vertailusta saa kattavat tiedot nykytilasta, mikä mahdollistaa esimerkiksi kehitystoimenpiteiden määrittämisen sekä tavoitteiden asettamisen tuleville vuosille. Analysoimme kehitystä myös suhteessa aiempien vuosien tunnuslukuihin.

Kuntien Asiakastyytyväisyysvertailusta saa arvokasta tietoa asiakassuhteiden johtamiseen ja vuokraustoiminnan kehittämiseen. Asiakastyytyväisyysvertailu kartoittaa tyytyväisyyden tiloihin, tilojen hallinnointiin, tilahallinnon järjestämiin palveluihin sekä investointi- ja vuosikorjaushankkeisiin. Vuonna 2013 vertailussa olivat Helsinki, Jyväskylä, Kotka, Mikkeli, Oulu, Riihimäki, Tampere, Vaasa ja Vantaa. Kuntakohtaisia arvioita verrataan muiden osallistujien vastaaviin tuloksiin sekä kootusti että eritellysti koulu- ja päiväkotikiinteistöistä.

Molempiin palveluihin osallistuville teemme myös analyysin asiakastyytyväisyyden ja kustannus- ja tehokkuustunnuslukujen välisistä yhteyksistä.

Lisätietoja vertailuista:

  • Heidi Lohilahti, puh. 040 727 2265, heidi.lohilahti(a)kti.fi

Hae sivustolta

Viimeisimmät

KTI Kiinteistötieto

Parempi tietää kuin olettaa. KTI Kiinteistötieto on puolueeton kiinteistömarkkinoiden asiantuntija, joka auttaa asiakkaitaan onnistumaan.

Seuraa meitä