Skip to content

Mistä KIRA-ala puhuu 2021: kaupunkien rooli ja merkitys koronan jälkeisessä maailmassa

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Kaupungistuminen on yksi maailmaa viime vuosikymmeninä voimakkaimmin muokanneista kehitystrendeistä. Keväästä 2020 lähtien koetut poikkeusolot ovat näkyneet selkeimmin kaupungeissa, joiden työpaikat, kaupat, palvelut, joukkoliikennevälineet ja tapahtumat hiljenivät rajoitusten ja etätyön seurauksena. Kriisi ei sinänsä tuone suurta muutosta kaupungistumisen isoon kuvaan, mutta kaupungitkaan eivät pandemian jälkeen palaudu entiselleen. Tuore raporttimme kuvaa kaupunkien kehityksen mahdollisia suuntia ja valottaa kiinteistösijoittamisen ja -kehittämisen roolia ja merkitystä kaupunkiympäristöjen tulevaisuuden muovaajina.

”Mistä KIRA-ala puhuu” -katsauksemme julkaistiin nyt viidettä kertaa ja toivottavasti saamme jatkaa perinnettä myös jatkossa. Katsauksissa pyrimme nostamaan esille ja herättämään keskustelua suurista, koko kiinteistö- ja rakennusalaan vaikuttavista kehitystrendeistä. Raportti on tuotettu Kiinteistöalan Koulutussäätiön tuella. Raportti julkaistiin Kiinteistöalan Vuosiseminaarissa, jossa aiheesta kuultiin myös key note -puheenvuoro ja paneelikeskustelu. Toivottavasti raportti löytää käyttöä ja herättää ajatuksia ja keskustelua myös muissa tilaisuuksissa ympäri vuoden. Otamme mielellämme vastaan palautetta raportista ja kuulemme mahdollisista ideoistanne tulevien katsaustemme aiheiksi.

Mistä KIRA-ala puhuu 2021

LUE LISÄÄ

Lisätietoja:
Hanna Kaleva
040 5555 269
hanna.kaleva@kti.fi

Tilaa uutiskirje

    Saat tuoreimmat uutisemme suoraan sähköpostiisi. Tilaamalla uutiskirjeen annat KTI:lle suostumuksesi yhteystietojesi säilyttämiseen ja käsittelyyn. Sinulla on mahdollisuus poistua postituslistaltamme milloin haluat. Voit tutustua henkilötietojen käsittelyperiaatteisiimme asiakas- ja sidosryhmärekisteriselosteestamme.