Skip to content

KTI Online

Vertaile ja hae kiinteistötietoa jatkuvasti päivittyvässä verkkopalvelussamme.

Palvelun osiot

KTI Online sisältää seuraavat osiot

Markkinatietojen haku

Markkinatietojen haku on dynaaminen työkalu tuotto-, vuokra-, ylläpitokustannus-, transaktio- ja rakennushanketietojen hakemiseen ja analysointiin.

KTI Vertailu

Analysoi ja vertaile oman kiinteistösalkkusi ja -kohteittesi tuottoja, vuokria, ylläpitokustannuksia ja asiakastyytyväisyyttä suhteessa KTI:n markkinatunnuslukuihin.

KTI Raportit

Raportit -osio sisältää kaikki KTI-tietopalveluihisi kuuluvat tiedostomuotoiset raportit.

Tuetut selaimet

Palvelun oikeanlainen toimiminen edellyttää selaimen käyttöä normaalitilassa sekä evästeiden ja JavaScriptin käytön sallimisen. Tuettuja selaimia ovat Edge, Chrome, Firefox ja Safari (uusimmat versiot).

KTI Onlinen tietosisältöjä voidaan myös välittää rajapintapalvelun kautta asiakkaan omiin tai kolmannen osapuolen tietojärjestelmiin asiakkaan tarpeiden mukaisesti räätälöitynä.

Tunnuksista

KTI Onlinen sisältö on tarkoitettu vain sopimusasiakkaille. Palvelussa käytetään henkilökohtaisia käyttäjätunnuksia. Tietojen tai henkilökohtaisten tunnusten antaminen toisen käyttöön on sopimusehtojen mukaan kielletty. Yhteyshenkilöiden pyynnöstä toimitamme käyttäjätunnuksia tarvittaessa myös muille asiakasyritysten työntekijöille.

Kiinnostuitko?

Oletko kiinnostunut KTI:n palveluista ja KTI Onlinen käytöstä, mutta et ole vielä KTI:n asiakas? Ole yhteydessä Pia Louekoskeen, puh. 0400 959 634 tai pia.louekoski(a)kti.fi.

Muissa palvelua koskevissa kysymyksissä ota yhteyttä: kti(a)kti.fi tai puh. 020 7430 130.