Skip to content

KTI Online

Vertaile ja hae kiinteistötietoa jatkuvasti päivittyvässä portaalissa.

KTI Onlinen osiot

Markkinainformaatio

Markkinainformaatio-osiosta löytyy työkaluja tuotto-, vuokra-, ylläpitokustannus-, transaktio- ja rakennushanketietojen hakemiseen ja analysointiin.

Vertailupalvelut

Analysoi ja vertaile oman kiinteistösalkkusi ja -kohteittesi tuottoja, vuokria, ylläpitokustannuksia ja asiakastyytyväisyyttä suhteessa KTI:n markkinatunnuslukuihin.

Raporttitiedostot

Raporttitiedostot-osio sisältää kaikki KTI-tietopalveluihisi kuuluvat tiedostomuotoiset raportit.

KTI Onlinen käytettävyys

KTI Onlinesta sisältää laadukasta KTI -informaatiota asiakkaidemme kiinteistöliiketoiminnan ohjaamisen tueksi ja tarjoaa samalla entistä paremman käyttökokemuksen. KTI Onlinea voit käyttää yleisimmillä selaimilla tietokoneella, tabletilla sekä puhelimella.

Portaalista löytyviä tietosisältöjä voidaan myös välittää rajapintapalvelun kautta asiakkaan omiin tai kolmannen osapuolen tietojärjestelmiin.

Tunnuksista

KTI Onlinen sisältö on tarkoitettu vain sopimusasiakkaille. Palvelussa käytetään henkilökohtaisia käyttäjätunnuksia. Tietojen tai henkilökohtaisten tunnusten antaminen toisen käyttöön on sopimusehtojen mukaan kielletty. Yhteyshenkilöiden pyynnöstä toimitamme käyttäjätunnuksia tarvittaessa myös muille asiakasyritysten työntekijöille.

Kiinnostuitko?

Oletko kiinnostunut KTI:n palveluista ja KTI Onlinen käytöstä, mutta et ole vielä KTI:n asiakas? Ole yhteydessä Pia Louekoskeen, puh. 0400 959 634 tai pia.louekoski(a)kti.fi.

Muissa palvelua koskevissa kysymyksissä ota yhteyttä: kti(a)kti.fi tai puh. 020 7430 130.