Skip to content

Uusi versio KTI Online -portaalista avattu

KTI Online -tiedonjakeluportaaliin on julkaistu uutta tietosisältöä ja toiminnallisuutta, joiden tavoitteena on kasvattaa KTI:n tietopalvelujen hyödynnettävyyttä ja arvoa asiakkaalle. Portaalin KTI Vertailu -palvelu, joka on tarkoitettu asiakkaan omien benchmarking-tietojen hakemiseen, kattaa julkaisun jälkeen myös asiakastyytyväis-, vuokra- ja ylläpitokustannustiedot. Kiinteistöindeksin vertailutiedot ovat saaneet näin rinnalleen muutkin keskeiset salkku- ja kohdetason tunnusluvut. Nyt julkaistu palvelu on yksi askel KTI Online -kehitystyössämme. Jatkamme palvelujemme sisällön, prosessien ja jakelukanavien kehittämistä edelleen.

KTI Vertailu -palvelu on osa selainpohjaista KTI Online -tiedonjakeluportaalia. Palvelun etusivulla näytetään tarkasteltavan salkun tai kohteen avaintunnusluvut ja vertailutiedot. Tunnusluvut on jaettu neljään mittariin: asiakastyytyväisyys, tuotot, vuokrat ja ylläpitokustannukset. Etusivulta pääsee porautumaan jokaisen neljän mittarin osalta salkku- ja kohdetasoisiin tarkempiin tunnuslukuihin dynaamisten raporttien kautta. Raporteilla käyttäjä saa parametrivalintojen avulla esiin juuri haluamansa tiedot.

Etusivun avaintunnusluvut-näyttö (kuva täysikokoisena)

KTIV_avaintunnusluvut

Etusivulta pääsee porautumaan tarkempiin tunnuslukuraportteihin (kuva täysikokoisena)

KTIV_raportit

  • Lisätietoja: Matti Heiskanen, KTI Kiinteistötieto Oy, puh. 040 832 6698, matti.heiskanen(a)kti.fi

Hae sivustolta

Viimeisimmät

KTI Kiinteistötieto

Parempi tietää kuin olettaa. KTI Kiinteistötieto on puolueeton kiinteistömarkkinoiden asiantuntija, joka auttaa asiakkaitaan onnistumaan.

Seuraa meitä