Skip to content

Uusi versio KTI Online -portaalista avattu

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

KTI Online -tiedonjakeluportaaliin on julkaistu uutta tietosisältöä ja toiminnallisuutta, joiden tavoitteena on kasvattaa KTI:n tietopalvelujen hyödynnettävyyttä ja arvoa asiakkaalle. Portaalin KTI Vertailu -palvelu, joka on tarkoitettu asiakkaan omien benchmarking-tietojen hakemiseen, kattaa julkaisun jälkeen myös asiakastyytyväis-, vuokra- ja ylläpitokustannustiedot. Kiinteistöindeksin vertailutiedot ovat saaneet näin rinnalleen muutkin keskeiset salkku- ja kohdetason tunnusluvut. Nyt julkaistu palvelu on yksi askel KTI Online -kehitystyössämme. Jatkamme palvelujemme sisällön, prosessien ja jakelukanavien kehittämistä edelleen.

KTI Vertailu -palvelu on osa selainpohjaista KTI Online -tiedonjakeluportaalia. Palvelun etusivulla näytetään tarkasteltavan salkun tai kohteen avaintunnusluvut ja vertailutiedot. Tunnusluvut on jaettu neljään mittariin: asiakastyytyväisyys, tuotot, vuokrat ja ylläpitokustannukset. Etusivulta pääsee porautumaan jokaisen neljän mittarin osalta salkku- ja kohdetasoisiin tarkempiin tunnuslukuihin dynaamisten raporttien kautta. Raporteilla käyttäjä saa parametrivalintojen avulla esiin juuri haluamansa tiedot.

Etusivun avaintunnusluvut-näyttö (kuva täysikokoisena)

KTIV_avaintunnusluvut

Etusivulta pääsee porautumaan tarkempiin tunnuslukuraportteihin (kuva täysikokoisena)

KTIV_raportit

  • Lisätietoja: Matti Heiskanen, KTI Kiinteistötieto Oy, puh. 040 832 6698, matti.heiskanen(a)kti.fi

Tilaa uutiskirje

    Saat tuoreimmat uutisemme suoraan sähköpostiisi. Tilaamalla uutiskirjeen annat KTI:lle suostumuksesi yhteystietojesi säilyttämiseen ja käsittelyyn. Sinulla on mahdollisuus poistua postituslistaltamme milloin haluat. Voit tutustua henkilötietojen käsittelyperiaatteisiimme asiakas- ja sidosryhmärekisteriselosteestamme.