Skip to content

Vastuullinen kiinteistöliiketoiminta 2019: Ilmastonmuutoksen hillintä ammattimaisten kiinteistösijoittajien vastuullisuusjohtamisen ytimessä

Ilmastonmuutoksen hillintä on kiinteistöalan yritysten vastuullisuuspanostusten keskeisin tavoite, ja siksi olemme valinneet sen järjestyksessään kuudennen Vastuullinen kiinteistöliiketoiminta -katsauksen teemaksi. Ammattimaiset, suuria kiinteistöomaisuuksia kehittävät ja hallinnoivat kiinteistöalan toimijat ovat eturintamassa soveltamassa monenlaisia toimia rakennusten ilmastovaikutusten vähentämiseksi. Katsauksessa esitellään kiinteistöalan toimijoiden panostuksia ilmastotyöhön sekä kiinteistöjen energiankulutuksen ja CO₂-päästöjen seuraamiseen kehitetyn WWF-KTI ilmastotyökalun markkinatuloksia. Katsaus luotaa myös kiertotalousajattelun teemoja ja mahdollisuuksia kiinteistöliiketoiminnassa. Tuttuun tapaan mukana on myös KTI Vastuullisuusbarometrin tulokset.

[button link=”https://kti.fi/wp-content/uploads/2019/09/KTI_vastuullisuuskatsaus-2019_netti_sivuina.pdf” color=”black” newwindow=”yes”] Lataa: Vastuullinen kiinteistöliiketoiminta 2019[/button]

Katsauksen ovat mahdollistaneet Eläkevakuutusosakeyhtiö Veritas, Exilion Management Oy, Green Building Council Finland, Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma, Keva, Nordea Henkivakuutus Suomi Oy, OP Kiinteistösijoitus Oy, RAKLI ry, Saint-Gobain Finland Oy, Senaatti-kiinteistöt, Skanska Oy, Trevian Rahastot AIFM ja Ylva.

Lisätietoja:

  • Heidi Lohilahti, puh. 040 727 2265, heidi.lohilahti(a)kti.fi
  • Olli-Pekka Virkola, puh. 050 330 5287, olli-pekka.virkola(a)kti.fi
  • Markus Steinby, puh. 050 464 7587, markus.steinby(a)kti.fi

Painettuja katsauksia voi tilata osoitteesta kti(a)kti.fi.

Hae sivustolta

Viimeisimmät

KTI Kiinteistötieto

Parempi tietää kuin olettaa. KTI Kiinteistötieto on puolueeton kiinteistömarkkinoiden asiantuntija, joka auttaa asiakkaitaan onnistumaan.

Seuraa meitä