Skip to content

Viisi uutta kaupunkia Asuntojenvuokrat.fi -palvelussa

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Asuntojenvuokrat.fi -palveluun on julkaistu uusia vuokrasopimustietoja. Pääkaupunkiseudun lisäksi palvelu sisältää nyt myös tiedot viidestä muusta suuresta kaupungista: Tampere, Oulu, Turku, Jyväskylä ja Lahti. Näiden kaupunkien osalta sopimustiedot on sijainnin perusteella ryhmitelty kahteen alueeseen: ”keskusta” ja ”keskustan ulkopuolinen alue”. Palvelun tietojen kattavuutta on parannettu myös tiedonluovuttajien lukumäärää kasvattamalla, muiden muassa Vuokraovi.com -markkinapaikan kautta kerätyt vuokrasopimustiedot ovat mukana palvelussa.

Nyt päivitetyt tiedot koskevat aikavälillä 1.9.2012-28.2.2013 alkaneita vuokrasopimuksia. Hakupalvelu on käytettävissä osoitteessa www.asuntojenvuokrat.fi.

Hakupalvelua ylläpitävät ympäristöministeriö ja Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA. Tiedot päivitetään kaksi kertaa vuodessa ja ne perustuvat pääosin KTI Kiinteistötieto Oy:n asuntovuokratietokantaan. KTI:n tietokannan vuokrasopimustiedot on kerätty 17 ammattimaiselta kiinteistönomistajalta.

Lisätietoja:

  • Markku Tahvanainen, Ympäristöministeriö, puh. 050 572 6374,
    markku.tahvanainen(a)ymparisto.fi
  • Matti Heiskanen, KTI Kiinteistötieto Oy, puh. 040 832 6698,
    matti.heiskanen(a)kti.fi

Tilaa uutiskirje

    Saat tuoreimmat uutisemme suoraan sähköpostiisi. Tilaamalla uutiskirjeen annat KTI:lle suostumuksesi yhteystietojesi säilyttämiseen ja käsittelyyn. Sinulla on mahdollisuus poistua postituslistaltamme milloin haluat. Voit tutustua henkilötietojen käsittelyperiaatteisiimme asiakas- ja sidosryhmärekisteriselosteestamme.