Skip to content

Viisi uutta kaupunkia Asuntojenvuokrat.fi -palvelussa

Asuntojenvuokrat.fi -palveluun on julkaistu uusia vuokrasopimustietoja. Pääkaupunkiseudun lisäksi palvelu sisältää nyt myös tiedot viidestä muusta suuresta kaupungista: Tampere, Oulu, Turku, Jyväskylä ja Lahti. Näiden kaupunkien osalta sopimustiedot on sijainnin perusteella ryhmitelty kahteen alueeseen: ”keskusta” ja ”keskustan ulkopuolinen alue”. Palvelun tietojen kattavuutta on parannettu myös tiedonluovuttajien lukumäärää kasvattamalla, muiden muassa Vuokraovi.com -markkinapaikan kautta kerätyt vuokrasopimustiedot ovat mukana palvelussa.

Nyt päivitetyt tiedot koskevat aikavälillä 1.9.2012-28.2.2013 alkaneita vuokrasopimuksia. Hakupalvelu on käytettävissä osoitteessa www.asuntojenvuokrat.fi.

Hakupalvelua ylläpitävät ympäristöministeriö ja Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA. Tiedot päivitetään kaksi kertaa vuodessa ja ne perustuvat pääosin KTI Kiinteistötieto Oy:n asuntovuokratietokantaan. KTI:n tietokannan vuokrasopimustiedot on kerätty 17 ammattimaiselta kiinteistönomistajalta.

Lisätietoja:

  • Markku Tahvanainen, Ympäristöministeriö, puh. 050 572 6374,
    markku.tahvanainen(a)ymparisto.fi
  • Matti Heiskanen, KTI Kiinteistötieto Oy, puh. 040 832 6698,
    matti.heiskanen(a)kti.fi

Hae sivustolta

Viimeisimmät

KTI Kiinteistötieto

Parempi tietää kuin olettaa. KTI Kiinteistötieto on puolueeton kiinteistömarkkinoiden asiantuntija, joka auttaa asiakkaitaan onnistumaan.

Seuraa meitä