Skip to content

Ville Raitio KTI:n hallituksen puheenjohtajaksi

KTI Kiinteistötieto Oy:n hallituksen uutena puheenjohtajana on aloittanut Ville Raitio, joka valittiin KTI:n hallitukseen RAKLIn nimeämänä jäsenenä. RAKLIn toisena edustajana KTI:n hallituksessa jatkaa toimitusjohtaja Jyrki Laurikainen. Yhtiön toisen pääomistajan, Suomen Kiinteistöliiton edustajia hallituksessa ovat toimitusjohtaja Harri Hiltunen sekä pääekonomisti Jukka Kero, ja KTI:n henkilöomistajia edustaa toimitusjohtaja Hanna Kaleva.

Ville Raitio toimii Kojamo Oyj:ssä omistamisesta ja sijoituksista vastaavana johtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Tämän ja aiempien työtehtäviensä ansiosta Villellä on hyvä näkemys ja kosketuspinta KTI:n liiketoimintaan ja palveluihin asiakkaan näkökulmasta. ”KTI:llä on tärkeä tehtävä suomalaisen kiinteistömarkkinan tiedontuottajana ja asiantuntijana. On hienoa päästä mukaan rakentamaan tulevaisuuden KTI:tä”, sanoo Ville Raitio.

Ennen Villeä KTI:n hallituksen puheenjohtajana toimi pitkään Timo Stenius, joka vastasi aiemmin Elon kiinteistö- ja muista listaamattomista sijoituksista. ”On ollut hienoa olla näköalapaikalla ja nähdä kuinka KTI:n erinomaiset asiantuntijat ovat olleet tärkeässä roolissa kiinteistösijoittamisen ja -omistamisen kehityksessä ammattimaiseksi, tietoa ja dataa hyväkseen käyttäväksi liiketoiminnaksi”, toteaa Timo Stenius.

KTI toivottaa Villen lämpimästi tervetulleeksi. Samalla haluamme kiittää Timoa pitkäaikaisesta ja hyvästä työstä yhtiön hyväksi.

Hae sivustolta

Viimeisimmät

KTI Kiinteistötieto

Parempi tietää kuin olettaa. KTI Kiinteistötieto on puolueeton kiinteistömarkkinoiden asiantuntija, joka auttaa asiakkaitaan onnistumaan.

Seuraa meitä