KTI Kiinteistötieto Oy:n hallituksen uutena puheenjohtajana on aloittanut Ville Raitio, joka valittiin KTI:n hallitukseen RAKLIn nimeämänä jäsenenä. RAKLIn toisena edustajana KTI:n hallituksessa jatkaa toimitusjohtaja Jyrki Laurikainen. Yhtiön toisen pääomistajan, Suomen Kiinteistöliiton edustajia hallituksessa ovat toimitusjohtaja Harri Hiltunen sekä pääekonomisti Jukka Kero, ja KTI:n henkilöomistajia edustaa toimitusjohtaja Hanna Kaleva.

Ville Raitio toimii Kojamo Oyj:ssä omistamisesta ja sijoituksista vastaavana johtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Tämän ja aiempien työtehtäviensä ansiosta Villellä on hyvä näkemys ja kosketuspinta KTI:n liiketoimintaan ja palveluihin asiakkaan näkökulmasta. ”KTI:llä on tärkeä tehtävä suomalaisen kiinteistömarkkinan tiedontuottajana ja asiantuntijana. On hienoa päästä mukaan rakentamaan tulevaisuuden KTI:tä”, sanoo Ville Raitio.

Ennen Villeä KTI:n hallituksen puheenjohtajana toimi pitkään Timo Stenius, joka vastasi aiemmin Elon kiinteistö- ja muista listaamattomista sijoituksista. ”On ollut hienoa olla näköalapaikalla ja nähdä kuinka KTI:n erinomaiset asiantuntijat ovat olleet tärkeässä roolissa kiinteistösijoittamisen ja -omistamisen kehityksessä ammattimaiseksi, tietoa ja dataa hyväkseen käyttäväksi liiketoiminnaksi”, toteaa Timo Stenius.

KTI toivottaa Villen lämpimästi tervetulleeksi. Samalla haluamme kiittää Timoa pitkäaikaisesta ja hyvästä työstä yhtiön hyväksi.

×