Skip to content

Asuntojenvuokrat.fi -palvelu uudistuu

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Asuntojenvuokrat.fi hakupalvelussa on hinta- ja laatutietoa uusista vapaarahoitteisista vuokrasopimuksista. Niitä voi tällä hetkellä hakea Suomen yhdeksästä suurimmasta kaupungista. Aineisto on saatu KTI Kiinteistötieto Oy:n asuntovuokratietokannasta, joka perustuu ammattimaista vuokraustoimintaa harjoittavilta yrityksiltä kerättyihin vuokrasopimustietoihin.

Nyt palveluun on lisätty karttaliittymä ja liukupalkkeja kriteerien valintaan, joiden avulla vuokratietojen hakeminen on entistä helpompaa. Helsingistä, Espoosta ja Vantaalta vuokratietoja voi hakea kaupunginosittain. Muissa kaupungeissa (Tampere, Turku, Oulu, Jyväskylä, Kuopio, Lahti) kaupunginosavaihtoehtoja ovat keskusta ja keskustan ulkopuolinen alue.

Kehitystyö on toteutettu yhteistyössä ympäristöministeriön ja KTI Kiinteistötieto Oy:n kanssa. Palvelu on osa Sähköisen asioinnin ja demokratian vauhdittamisohjelmaa (SADe).

  • Lisätietoja: Matti Heiskanen, matti.heiskanen(a)kti.fi, p. 040 832 6698

Tilaa uutiskirje

    Saat tuoreimmat uutisemme suoraan sähköpostiisi. Tilaamalla uutiskirjeen annat KTI:lle suostumuksesi yhteystietojesi säilyttämiseen ja käsittelyyn. Sinulla on mahdollisuus poistua postituslistaltamme milloin haluat. Voit tutustua henkilötietojen käsittelyperiaatteisiimme asiakas- ja sidosryhmärekisteriselosteestamme.