Skip to content

Asuntojenvuokrat.fi -palvelu uudistuu

Asuntojenvuokrat.fi hakupalvelussa on hinta- ja laatutietoa uusista vapaarahoitteisista vuokrasopimuksista. Niitä voi tällä hetkellä hakea Suomen yhdeksästä suurimmasta kaupungista. Aineisto on saatu KTI Kiinteistötieto Oy:n asuntovuokratietokannasta, joka perustuu ammattimaista vuokraustoimintaa harjoittavilta yrityksiltä kerättyihin vuokrasopimustietoihin.

Nyt palveluun on lisätty karttaliittymä ja liukupalkkeja kriteerien valintaan, joiden avulla vuokratietojen hakeminen on entistä helpompaa. Helsingistä, Espoosta ja Vantaalta vuokratietoja voi hakea kaupunginosittain. Muissa kaupungeissa (Tampere, Turku, Oulu, Jyväskylä, Kuopio, Lahti) kaupunginosavaihtoehtoja ovat keskusta ja keskustan ulkopuolinen alue.

Kehitystyö on toteutettu yhteistyössä ympäristöministeriön ja KTI Kiinteistötieto Oy:n kanssa. Palvelu on osa Sähköisen asioinnin ja demokratian vauhdittamisohjelmaa (SADe).

  • Lisätietoja: Matti Heiskanen, matti.heiskanen(a)kti.fi, p. 040 832 6698

Hae sivustolta

Viimeisimmät

KTI Kiinteistötieto

Parempi tietää kuin olettaa. KTI Kiinteistötieto on puolueeton kiinteistömarkkinoiden asiantuntija, joka auttaa asiakkaitaan onnistumaan.

Seuraa meitä