Skip to content

Kauppakeskusjohtamisen ja -sijoittamisen tunnusluvut

Kauppakeskusjohtamisen ja -sijoittamisen tunnusluvut -vertailu oli esillä Suomen Kauppakeskusyhdistyksen juhlaseminaarissa keskiviikkona 22.10.2014. Ohessa ote yhdistyksen uutisesta:

Tietoa Suomen kauppakeskusmarkkinasta johtamisen tueksi

Jessica Niemi KTI Kiinteistötieto Oy:stä esiteli kauppakeskusjohtamisen ja -sijoittamisen tunnuslukuja, joiden avulla pyritään parantamaan markkinan läpinäkyvyyttä ja tuottamaan työkaluja kauppakeskusten johtamiseen. ”Meillä on nyt mukana 27 keskusta, jotka pinta-alalla mitattuna edustavat 40 prosenttia Suomen markkinasta. Tieto on arvokasta vain jaettuna, joten on hienoa, että näin moni on jo lähtenyt hankkeeseen mukaan”, iloitsi Jessica Niemi ja esitti samalla toiveen siitä, että yhä useampi kauppakeskus antaisi tietoja KTI:n käyttöön, jotta aineiston luotettavuus kohenisi entisestään. Kun tietoa julkistetaan, lisääntyy samalla myös ymmärrys toimialasta ja sen tunnettuus, Niemi painotti.

Koko uutiseen: Kauppakeskukset tulevat yhä enemmän iholle

KTI:n esitys juhlaseminaarissa

Lisätietoja:

  • Riitta Lahtinen, puh. 040 547 1488, riitta.lahtinen(a)kti.fi

Hae sivustolta

Viimeisimmät

KTI Kiinteistötieto

Parempi tietää kuin olettaa. KTI Kiinteistötieto on puolueeton kiinteistömarkkinoiden asiantuntija, joka auttaa asiakkaitaan onnistumaan.

Seuraa meitä